Få effekt af din annoncering og udnyt de kreative muligheder i vores unikke magasinuniverser

Benjamin Media er førende inden for bolig, hus og have, mode, skønhed, biler, videnskab, træning, sund livsstil, velvære, gadgets, it og foto. Annoncerer du i vores universer, uanset om det er digitale kampagner, printkampagner eller en kombination, vil du komme i kontakt med Danmarks bedste og mest købestærke forbrugere.

På Benjamin Media har vi nogle af Danmarks stærkeste brands indenfor bolig, have, biler, mode, skønhed, træning, sundhed, gør-det-selv, IT og foto. Igennem disse brands er vi i daglig kontakt med forbrugere i både Danmark og resten af Norden, og den kontakt gør os i stand til at sætte dit brand i forbindelse med nogle af mediebilledets mest købestærke og interessante målgrupper.

 

Brugerne af vores medier er kræsne, og den tillid, de udviser os ved at benytte vores platforme, er vores drivkraft. Vi ser det som vores opgave at møde forbrugerne, hvor de vil mødes, med hvad de finder interessant og hvornår de ønsker at forbruge vores indhold. Når vi lever op til disse forpligtelser, honoreres vi ved stor interaktion, lange læsetider og generelt tilfredse brugere. I et mere og mere omskifteligt mediebillede bliver netop tid med brugerne et afgørende, værdiskabende element, og således også bærende i vores samarbejde med annoncører og kommercielle partnere. Det er den tid, vi også gerne vil bruge til at vise den enkelte bruger netop dit kommercielle budskab, og vi bidrager gerne i hele processen fra mediestrategi til eksekvering.

Mulighederne strækker sig vidt – fra print, digitalt, sponsorater og over til integrerede indholdssamarbejder på tværs af platforme. Vores prisnominerede specialister i Benjamin Native Studio er eksperter i Native Advertising og stiller gerne op til en snak om drømme, udfordringer og løsninger. Vi lover, at I ikke bliver skuffede!

 

Jeg ser frem mod at udvikle i forvejen tætte samarbejdsrelationer og knytte stærkere bånd mellem Benjamin Medias målgrupper og kommercielle samarbejdspartnere.

Frederik Ohl

Frederik Ohl
Salgsdirektør

Gitte-foto-SH

Gitte Højbjerg
Salgsdirektør idenyt & VoresVilla

Benjamin Media Analyse
Samarbejder tæt med salgsafdelingen for at skabe viden og måle resultater til fordel for vores kunder og samarbejdspartnere.