Costume Skønhedsfavoritter

Danmarks mest rendyrkede modemagasin, Costume, lader endnu engang læserne stemme om deres personlige yndlingsprodukter inden for skønhed.

Juryen med bla Costumes chefredaktør og Costumes skønhedsredaktør, har forinden brugerafstemningen udvalgt og nomineret de allerlækreste skønhedsprodukter indsendt af producenterne.

Fakta
I 2019 var der 103 nominerede produkter fordelt i 30 kategorier.
Det er gratis at indstille produkter til afstemning. Hvis et produkt bliver nomineret eller vinder Costume Skønhedsfavoritter Læserpris, kan det specialdesignede logo med fordel bruges aktivt i egen markedsføring.

Du kan se Costume Skønhedsfavoritter universet HER

Kampagneopbygning
Costume Skønhedsfavoritter Læserpris er bygget op omkring en brugerafstemning. Annoncering for afstemningen kører på flere af Bonnier og Benjamin Medias platforme såsom iform.dk, Woman.dk, Magasinet Liv.dk, Costume.dk, boligmagasinet.dk, bobedre.dk etc.

De læsere der deltager i afstemningen, er med i konkurrencen om overdådige goodiebags med forskellige produkter fra de nominerede samt vindende brands, ved Skønhedsfavoritter Costume Læserpris.

Kampagneperiode
September – december

Deadline for indstillinger

7. august

Sponsorat indbefatter
Som sponsor på Costume Skønhedsfavoritter, kommer du i kontakt med en attraktiv målgruppe med interesse for mode og skønhed samtidig med, at du bliver associeret med et af Danmarks stærkeste modebrands.

Generel markedsføring af Costume Skønhedsfavoritter, hvor sponsor/nominerede ligger live på costume.dk i hele kampagneperioden.

Vinderne af afstemningen bliver eksponeret i magasinet Costume.

Sponsorkategorier

  • Hovedsponsor
  • Delsponsor af hovedsponsorat

Mulighed for unikt link

I har mulighed for, at få tilknyttet et unikt aktivt link på jeres produktvisning i eksponeringen, hvis I nomineres. Prisen for dette er netto 2.000 kr. pr. unikke aktive link og kan tilkøbes i indstillingsarket. I skal blot skrive de unikke aktive link ind i indstillingsarket.

Andre kommercielle muligheder

  • Nominering af produkter

Vi har mulighed for at lave en unik sponsorpakke, der kan tilpasses lige netop jeres kommercielle grundlag for samarbejdet. Mandag d. 11. maj kan du indstille dit/dine produkter HER

Hvis du vil vide mere om Costumes skønhedsfavoritter
Så kontakt din konsulent eller brandmanager

Key figures

Costume.dk

Users364.851
Pageviews721.335
Recipients, newsletter15.032
Facebook59.960 likes
Instagram93.099 følgere
Source: Google Analytics, July 2020

For 77 % af samarbejdspartnerne var Costumes skønhedsfavoritter en positiv oplevelse

83 % af samarbejdspartnerne brugt aktivt muligheden for at brande sig som ”nomineret til Costume skønhedsfavoritter” eller “Vinder af Costume skønhedsfavoritter” i deres egen markedsføring.

Event menu

Brand­ansvarlig

Lene Rævehøj Lund
Lene Rævehøj Lund
Key Account Manager
+45 2278 8172 [email protected]

Fakta

Kilder: Gallup Index DK 2. halvår 2018
95000
Læsertal

Køn

Mænd
15%
Kvinder
85%

Alders­fordeling

12-24 år
42%
25-39 år
29%
40-59 år
22%
60 år+
8%

Geografi

Øst for Storebælt
57%
Vest for Storebælt
43%