Benjamin Event

Partnerskaber med fokus på eksekvering af strategier

Benjamin Event har eksisteret i over 10 år og havde i starten primært funktion af aktivering af egne brands. Over de sidste 5 år har tingene – til vores store glæde – bevæget sig mere og mere i retning af integrerede samarbejder med partnere, hvor vi i fællesskab skaber unikke events med fokus på B2C eller B2B. Både live, digitalt og på print.

Benjamin Event er derfor gået all in på at blive endnu skarpere til at udvikle og eksekvere nye og eksisterende koncepter. Det gør vi sammen med vores partnere, der også har set på markedet og vurderet, at vi skal gå i en ny retning for at aktivere vores brands bedst muligt.

I menuen er der cases på vores Brand- og Partner Events. De kan indikere, hvordan jeres organisation passer ind i et eksisterende Brand Event og være inspiration til, hvilket Partner Event vi kan udvikle i fællesskab. Tag fat i vores Partnership Manager, Kristian Lodberg, hvis I har tanker om et event – så kan vi i fællesskab sparre om, hvordan det kan implementeres og eksekveres i jeres marketingstrategi.

BRAND & PARTNER EVENTS
Klik på billederne for at se mere
brand-events.indd
partner-events2 (1)

Event menu

Team Event

Kristian Lodberg
Kristian Lodberg
Partnership Manager
Tlf.: +45 4094 7151
kristianl@benjamin.dk
Søren Gudmand Asmussen
Søren Gudmand Asmussen
Project Leader
Tlf.: +45 5374 5555
sorena@benjamin.dk
Annette Mosegaard Weisdorf
Annette Mosegaard Weisdorf
Nordic Event Coordinator
Tlf.: +45 2577 7720
annette.weisdorf@iform.dk