Event menu

Fakta
Aktiv Træning – Læserpris 2017 gennemføres for første gang i 2017 og for første gang har Aktiv Trænings læsere mulighed for at stemme om, hvilke produkter de finder bedst i forbindelse med en aktiv livsstil.

Dommerne ved Aktiv Træning – Læserprisen 2017

Lasse Lyhne -Aktiv Trænings redaktionschef: Lasse er Aktiv Trænings udstyrsredaktør. Han har gennem årene taget hånd om utallige stortests og anmeldelsessektioner. Han har haft et hav af produkter gennem hænderne på fødderne osv, og har set udstyrstendenser både komme og gå. Lasse er selv en ivrig løber og har konkurreret på alle distancer fra 1.500 meter til maraton. Han er også en flittig motionscykelrytter og kører både landevej, mountainbike og crosscykling ligesom han også har snuset til triatlonsporten.

Claus Bjarnø-Fast tester hos aktiv træning med 25 års eksperterfaring fra sportsbranchen: Claus er den del af Aktiv Trænings faste testpanel. Han har de sidste 25 år arbejdet med vejledning indenfor løb i flere Danmarks største specialbutikker, samt været med i ekspertpaneler hos en lang række større sportsfirmaer med fokus på udvikling af løb. Han har derfor haft stort set alt, hvad der findes af træningsudstyr indenfor løb gennem hænderne. Claus har en lang årrække løbet på eliteniveau og vundet mange DM-medaljer både individuelt og for hold i løb. I dag er han ivrig motionsløberog kører desuden en del mountainbike, så han kommer ud og røre sig dagligt.

Martin Kreutzer, ernærings-og træningsekspert: Martin Kreutzer. Martin har været med siden det første nummer af Aktiv Træning og testet tusindevisaf produkter gennem årene. Han har dyrket stort set alle former for udholdenhedstræning fra mountainbike og løb til triog stand up paddle, og har nok et af de mest omfangsrige og velassorterede udstyrsskabe i kongeriget. Martin har gennemført adskillige maratonløb og ironman-stævner. Udover at skrive artikler og teste for Aktiv TræningarbejderMartin som kostvejleder og løbe-og cykeltræner..

Kampagne opbygning
Aktiv Træning – Læserprisen 2017 er bygget op omkring en brugerafstemning. Annoncering for afstemningen kører på flere af Bonnier og Benjamin Medias platforme, såsom aktivtræning.dk. mmm.dk, iform.dk, Illustrertvidenskab.dk, Komputer.dk, digitaltfoto.dk. Her til kommer brug af facebook og instragram.

I forbindelse med offentliggørelsen af vinderne af afstemningen bliver disse eksponeret i magasinet Aktiv Træning.

Kampagne periode
September 2017 – november 2017

Sponsorat indbefatter
Som sponsor på Aktiv Træning – Læserpris 2017, kommer du i kontakt med en attraktiv målgruppe, der elsker at leve sundt og godt på en fornuftig måde. Samtidig bliver du associeret med et af Danmarks stærkeste sundhedsbrands.

Generel markedsføring af Aktiv Træning – læserprise 2017, hvor sponsor omtale ligger live på aktivtræning.dk i hele kampagneperioden.

Sponsoratkategorier

  • • Hovedsponsor
  • • Delsponsor af hovedsponsorat

Andre kommercielle muligheder

  • • Nominering af produkter – Du kan indstille dit produkt til nominering indtil 15.september 2017 HER

Kort sagt mulighed for en unik skræddersyet sponsorpakke der passer til lige netop jeres kommercielle grundlag for samarbejdet.

Hvis du vil vide mere om TRÆNINGSFAVORITTER I FORMs læserpris
Så kontakt din konsulent eller brandmanager

IForm.dk

Unikke brugere412.473
Sidevisninger1.809.571
Modtagere, nyhedsbrev77.539
Facebook84.049 likes
Instagram13.237 følgere
Kilde: Gallup Online Index / Toplisten, Maj 2017

Brand­ansvarlig

Estelle Dehn-Christoffersen
Estelle Dehn-Christoffersen
Key Account Manager
+45 2168 2880 estelled@benjamin.dk

Fakta

Kilder: Gallup Index DK 1. halvår 2016
101000
Læsertal

Køn

Mænd
33 %
Kvinder
67 %

Alders­fordeling

12-24 år
22 %
25-39 år
20 %
40-59 år
39 %
60 år+
19 %

Geografi

Øst for Storebælt
45 %
Vest for Storebælt
55 %