I FORM Sportsmodel

I FORM, Danmarks største sundhedsmagasin, afholder i 2017 I FORM Sportsmodel – en modelkonkurrence hvor læsere og brugere deltager ved at indsende et sporty og velligende foto. Fokus er at vise, den ”almindelige” sunde kvinde på en sporty måde inden for kategorierne cykelrytter, svømning, løb og yogi. I FORMs redaktion udvælger de 20 finalister men de 5 vindere bliver fundet via en brugerafstemning på IFORM.dk. Præmien for at vinde I FORM SPORTSMODEL er en total forkælelsesdag med fotoshoot til magasinet I FORM.

Fakta
Det er første gang I FORM Sportsmodel gennemføres, og første gang at læserne af I FORM kan være med til at stemme om læsermodellen i magasinet.

Kampagneopbygning
I FORM Sportsmodel er bygget op omkring en brugerafstemning som kører online på iform.dk. Annoncering for afstemningen kører på flere af Bonnier og Benjamin Medias platforme såsom iform.dk, Woman.dk, Liv.dk, Costume.dk, boligmagasinet.dk ect. samt i magasinet I FORM. Her til kommer brug af I FORM events facebook og instagramprofiler

Generel markedsføring af I FORM Sportsmodel, hvor partnerskabet omtales ligger live på iform.dk i hele kampagneperioden.

Kampagneperiode
September – November

Sponsorat indbefatter
Som partner til I FORM Sportsmodel er der mulighed for at være samarbejdspartner under hele forløbet og blive integreret på de forskellige platforme, samt have sit produkt med på selve modeltræfdagen.

Partner på I FORM Sportsmodel, komme i kontakt med en målgruppen, der har interesse for træning, kost, motivation og velvære, og du vil blive associeret med Danmarks største sundhedsmagasin.

Sponsorkategorier
• Hovedpartnerskab / delpartnerskab kan blive medafsender på navnet “I FORM Sportsmodel”.
• Produktpartnerskab med fokus på anvendelse af partnersprodukter i billedeserierne.

Der er mulighed for en unik skræddersyet partnerskaberspakke der passer til lige netop jeres kommercielle grundlag for samarbejdet

Hvis du vil vide mere om I FORM Træningsmodel
Så kontakt din konsulent eller brandmanager

IForm.dk

Unikke brugere406.831
Sidevisninger1.947.969
Modtagere, nyhedsbrev78.113
Facebook83.442 likes
Instagram13.067 følgere
Kilde: Gallup Online Index / Toplisten, Marts 2017

Event menu

Brand­ansvarlig

Estelle Dehn-Christoffersen
Estelle Dehn-Christoffersen
Key Account Manager
+45 2168 2880 estelled@benjamin.dk

Fakta

Kilder: Gallup Index DK 1. halvår 2016
208000
Læsertal

Køn

Mænd
33 %
Kvinder
67 %

Alders­fordeling

12-24 år
22 %
25-39 år
20 %
40-59 år
39 %
60 år+
19 %

Geografi

Øst for Storebælt
45 %
Vest for Storebælt
55 %