Træningsfavoritter – IFORMs Læserpris

Danmarks største sundhedsmagasin, lader læserne stemme om deres personlige yndlingsprodukter inden for træning. De kompetente træningseksperter og dommere har forinden brugerafstemningen nomineret de aller lækreste trænings-, fitness- og skønheds-produkter indsendt af producenterne.

De læsere der deltager i afstemningen er med i konkurrencen om overdådige goodiebags med forskellige produkter fra de nominerede producenter, ved Træningsfavoritter – I FORMs læserpris.

Det er gratis at indstille produkter til afstemning. Hvis et produkt bliver nomineret eller vinder Træningsfavoritter – I FORMs læserpris, kan det specialdesignede logo med fordel bruges aktivt i egen markedsføring.

Fakta
Træningsfavoritter – I FORMs læserpris gennemføres for anden gang i 2018 og vi giver igen I FORMs læsere mulighed for at stemme om, hvilke produkter de finder bedst i forbindelse med en aktiv livsstil.

Dommerne ved Træningsfavoritter

Et dommerpanel bestående af eksperter og meningsdanner fra motion og sportbranchen har nomineret de produkter som de mener er de bedste indenfor området. Produkterne er alle indstillet af producenterne fra flere grene af branchen.

Dommerpanelet består af:

Tine Sandorf – Redaktionschef på I FORM
I kraft af sin stilling som redaktionschef for I FORM har Tine hver eneste dag de seneste to år haft fokus på, hvad helt almindelige træningsglade kvinder har behov for og forventer af produkter, de kan bruge til træning. Denne viden og hendes personlige erfaring med sport vil hun gøre brug af som dommer.

Rikke LaursenTræner – Motivator og foredragsholder
Rikke har trænet og motiveret over 200 kunder hver uge, siden fitnessbølgen ramte Danmark i 1990’erne. Som ejer af kvinde cykelholdet “Charlie Cycling” og en af verdens bedste amatør-cykelryttere har Rikke styr på al slags sportsudstyr som hører til cykling både ude og inde. Hertil kommer også interesse og kendskab til størstedelen af de træningsprodukter der findes på markedet.

Frida Hallqvist – Trænings- og sundhedsekspert
Frida er tidligere balletdanser, men arbejder idag som kendt personlig træner og er grundlægger af træningsformen Pulsing Barre. Frida har har sammen med Maria Lucia skrevet bogen TRÆN, SPIS, LEV. Som træningsekspert for I FORM ved Frida hvad der rører sig inden for de forskellige træningsfilosofier, trends og nyheder.

Kampagne opbygning
Træningsfavoritter – I FORMs læserpris er bygget op omkring en brugerafstemning. Annoncering for afstemningen kører på flere af Bonnier og Benjamin Medias platforme, såsom iform.dk, Woman.dk, Liv.dk, Costume.dk. Her til kommer brug af facebook og instragram.

I forbindelse med offentliggørelsen af vinderne af afstemningen bliver disse eksponeret i magasinet I FORM.

Kampagne periode
Marts – 2018 – Maj – 2018

Sponsorat indbefatter
Som sponsor på Træningsfavoritter – I FORMs læserpris, kommer du i kontakt med en attraktiv målgruppe, der elsker at leve sundt og godt på en fornuftig måde. Samtidig bliver du associeret med et af Danmarks stærkeste sundhedsbrands.

Generel markedsføring af Træningsfavoritter – I FORMs læserprise, hvor sponsor omtale ligger live på IFORM.dk i hele kampagneperioden.

Sponsoratkategorier

  • • Hovedsponsor
  • • Delsponsor af hovedsponsorat

Andre kommercielle muligheder

  • • Nominering af produkter – Du kan indstille dit produkt til nominering indtil medio marts 2018 HER

Kort sagt mulighed for en unik skræddersyet sponsorpakke der passer til lige netop jeres kommercielle grundlag for samarbejdet.

Hvis du vil vide mere om TRÆNINGSFAVORITTER I FORMs læserpris
Så kontakt din konsulent eller brandmanager

IForm.dk

Unikke brugere414.831
Sidevisninger1.700.563
Modtagere, nyhedsbrev63.364
Facebook88.093 likes
Instagram15.335 følgere
Kilde: Gallup Online Index / Toplisten, august 2018

Event menu

Brand­ansvarlig

Fakta

Kilder: Gallup Index DK 1. halvår 2016
208000
Læsertal

Køn

Mænd
33 %
Kvinder
67 %

Alders­fordeling

12-24 år
22 %
25-39 år
20 %
40-59 år
39 %
60 år+
19 %

Geografi

Øst for Storebælt
45 %
Vest for Storebælt
55 %