Træningsfavoritter – IFORMs Læserpris

Danmarks største sundhedsmagasin, lader læserne stemme om deres personlige yndlingsprodukter inden for træning. De kompetente træningseksperter og dommere har forinden brugerafstemningen nomineret de aller lækreste trænings-, fitness- og skønheds-produkter indsendt af producenterne.

De læsere der deltager i afstemningen er med i konkurrencen om overdådige goodiebags med forskellige produkter fra de nominerede producenter, ved Træningsfavoritter – I FORMs læserpris.

Det er gratis at indstille produkter til afstemning. Hvis et produkt bliver nomineret eller vinder Træningsfavoritter – I FORMs læserpris, kan det specialdesignede logo med fordel bruges aktivt i egen markedsføring.

Fakta
Træningsfavoritter – I FORMs læserpris gennemføres for anden gang i 2018 og vi giver igen I FORMs læsere mulighed for at stemme om, hvilke produkter de finder bedst i forbindelse med en aktiv livsstil.

Dommerne ved Træningsfavoritter

Et dommerpanel Bestående af eksperter og meningsdanner fra motion og sportbranchen har nomineret de produkter som de mener er de bedste indenfor området. Produkterne er alle indstillet af producenterne fra flere grene af branchen.

Kampagne opbygning
Træningsfavoritter – I FORMs læserpris er bygget op omkring en brugerafstemning. Annoncering for afstemningen kører på flere af Bonnier og Benjamin Medias platforme, såsom iform.dk, Woman.dk, Liv.dk, Costume.dk. Her til kommer brug af facebook og instragram.

I forbindelse med offentliggørelsen af vinderne af afstemningen bliver disse eksponeret i magasinet I FORM.

Kampagne periode
Januar 2018 – april 2018

Sponsorat indbefatter
Som sponsor på Træningsfavoritter – I FORMs læserpris, kommer du i kontakt med en attraktiv målgruppe, der elsker at leve sundt og godt på en fornuftig måde. Samtidig bliver du associeret med et af Danmarks stærkeste sundhedsbrands.

Generel markedsføring af Træningsfavoritter – I FORMs læserprise, hvor sponsor omtale ligger live på IFORM.dk i hele kampagneperioden.

Sponsoratkategorier

  • • Hovedsponsor
  • • Delsponsor af hovedsponsorat

Andre kommercielle muligheder

  • • Nominering af produkter – Du kan indstille dit produkt til nominering indtil primo februar 2017 HER

Kort sagt mulighed for en unik skræddersyet sponsorpakke der passer til lige netop jeres kommercielle grundlag for samarbejdet.

Hvis du vil vide mere om TRÆNINGSFAVORITTER I FORMs læserpris
Så kontakt din konsulent eller brandmanager

IForm.dk

Unikke brugere409.384
Sidevisninger1.510.987
Modtagere, nyhedsbrev76.953
Facebook85.041 likes
Instagram13.392 følgere
Kilde: Gallup Online Index / Toplisten, August 2017

Event menu

Brand­ansvarlig

Estelle Dehn-Christoffersen
Estelle Dehn-Christoffersen
Key Account Manager
+45 2168 2880 [email protected]

Fakta

Kilder: Gallup Index DK 1. halvår 2016
208000
Læsertal

Køn

Mænd
33 %
Kvinder
67 %

Alders­fordeling

12-24 år
22 %
25-39 år
20 %
40-59 år
39 %
60 år+
19 %

Geografi

Øst for Storebælt
45 %
Vest for Storebælt
55 %