Træningsfavoritter – IFORMs Læserpris

Danmarks største sundhedsmagasin, lader læserne stemme om deres personlige yndlingsprodukter inden for træning. De kompetente træningseksperter og dommere har forinden brugerafstemningen nomineret de aller lækreste trænings-, fitness- og skønheds-produkter indsendt af producenterne.

De læsere der deltager i afstemningen er med i konkurrencen om overdådige goodiebags med forskellige produkter fra de nominerede producenter, ved Træningsfavoritter – I FORMs læserpris.

Det er gratis at indstille produkter til afstemning. Hvis et produkt bliver nomineret eller vinder Træningsfavoritter – I FORMs læserpris, kan det specialdesignede logo med fordel bruges aktivt i egen markedsføring.

Fakta
Træningsfavoritter – I FORMs læserpris gennemføres for første gang i 2017 og for første gang har I FORMs læsere mulighed for at stemme om, hvilke produkter de finder bedst i forbindelse med en aktiv livsstil.

Dommerne ved Træningsfavoritter

Efter 18 år som chefredaktør for I FORM har Karen Lyager oparbejdet et seriøst kendskab til alverdens sportsrelaterede produkter. Karen er derfor det oplagte valg som én af de tre dommere til  I FORM Træningsfavoritter 2017. Karen kan med sikker hånd pege på de produkter, hun mener skal være med i opløbet til I FORM Træningsfavoritter 2017.

Mai L. Hansen er personlig træner, har gennemført adskillige marathon og ironman, men fokuserer i dag mest på løb og styrketræning. Som ansvarlig for test af produkter til I FORM, har hun stor erfaring med al slags sportsudstyr lige fra løbesko til yogamåtter. Mai har derfor haft fingrene i størstedelen af de træningsprodukter der findes på markedet.

Frida Hallqvist er tidligere balletdanser, men arbejder idag som kendt personlig træner og er grundlægger af træningsformen Pulsing Barre. Frida har har sammen med Maria Lucia skrevet bogen TRÆN, SPIS, LEV. Som træningsekspert for I FORM ved Frida hvad der rører sig inden for de forskellige træningsfilosofier, trends og nyheder.

Kampagne opbygning
Træningsfavoritter – I FORMs læserpris er bygget op omkring en brugerafstemning. Annoncering for afstemningen kører på flere af Bonnier og Benjamin Medias platforme, såsom iform.dk, Woman.dk, Liv.dk, Costume.dk. Her til kommer brug af facebook og instragram.

I forbindelse med offentliggørelsen af vinderne af afstemningen bliver disse eksponeret i magasinet I FORM.

Kampagne periode
Januar 2017 – april 2017

Sponsorat indbefatter
Som sponsor på Træningsfavoritter – I FORMs læserpris, kommer du i kontakt med en attraktiv målgruppe, der elsker at leve sundt og godt på en fornuftig måde. Samtidig bliver du associeret med et af Danmarks stærkeste sundhedsbrands.

Generel markedsføring af Træningsfavoritter – I FORMs læserprise, hvor sponsor omtale ligger live på IFORM.dk i hele kampagneperioden.

Sponsoratkategorier

  • • Hovedsponsor
  • • Delsponsor af hovedsponsorat

Andre kommercielle muligheder

  • • Nominering af produkter – Du kan indstille dit produkt til nominering indtil primo februar 2017 HER

Kort sagt mulighed for en unik skræddersyet sponsorpakke der passer til lige netop jeres kommercielle grundlag for samarbejdet.

Hvis du vil vide mere om TRÆNINGSFAVORITTER I FORMs læserpris
Så kontakt din konsulent eller brandmanager

IForm.dk

Unikke brugere356.209
Sidevisninger1.477.698
Modtagere, nyhedsbrev77.154
Facebook84.539 likes
Instagram13.333 følgere
Kilde: Gallup Online Index / Toplisten, Juli 2017

Event menu

Brand­ansvarlig

Estelle Dehn-Christoffersen
Estelle Dehn-Christoffersen
Key Account Manager
+45 2168 2880 estelled@benjamin.dk

Fakta

Kilder: Gallup Index DK 1. halvår 2016
208000
Læsertal

Køn

Mænd
33 %
Kvinder
67 %

Alders­fordeling

12-24 år
22 %
25-39 år
20 %
40-59 år
39 %
60 år+
19 %

Geografi

Øst for Storebælt
45 %
Vest for Storebælt
55 %