Costumes skønhedsfavoritter

Danmarks mest rendyrkede modemagasin, Costume, lader endnu engang læserne stemme om deres personlige yndlingsprodukter inden for skønhed. Juryen består af de tre kompetente Rikke Amtorp Christensen, Costumes chefredaktør, Marie Alkestrup, Costumes skønhedsredaktør, og Sine Ginsborg hår og make-up artist samt Trine W. Skjøth – Makeup artist som forinden brugerafstemningen har udvalgt og nomineret de allerlækreste skønhedsprodukter indsendt af producenterne.

Fakta
I 2017 var der 55 nominerede produkter i 22 kategorier. Det er gratis at indstille produkter til afstemning. Hvis et produkt bliver nomineret eller vinder Costume skønhedsfavoritter, kan det specialdesignede logo med fordel bruges aktivt i egen markedsføring.

Du kan se Costumes skønhedsfavoritter universet HER

Kampagneopbygning
Costumes skønhedsfavoritter er bygget op omkring en brugerafstemning. Annoncering for afstemningen kører på flere af Bonnier og Benjamin Medias platforme såsom iform.dk, Woman.dk, Magasinet Liv.dk, Costume.dk, boligmagasinet.dk, bobedre.dk ect.

I forbindelse med offentliggørelsen af vinderne af afstemningen bliver disse eksponeret i magasinet Costume. Der bliver udloddet præmier i forbindelse med brugerafstemningen fra de nominerede samt vindende brands.

Kampagneperiode
August – december

Deadline for indstillinger

1.august

Sponsorat indbefatter
Som sponsor på Costumes skønhedsfavoritter, kommer du i kontakt med en attraktiv målgruppe med interesse for mode og skønhed samtidig med, at du bliver associeret med et af Danmarks stærkeste modebrands.

Generel markedsføring af Costumes Skønhedsfavortitter, hvor sponsor/nominerede omtales ligger live på costume.dk i hele kampagneperioden.

Sponsorkategorier

  • • Hovdesponsor
  • • Delsponsor af hovedesponsorat

Andre kommercielle muligheder

  • • Nominering af produkter – Du kan indstille dit/dine produkter HER

Der er mulighed for en unik skræddersyet sponsorpakke der passer til lige netop jeres kommercielle grundlag for samarbejdet

Hvis du vil vide mere om Costumes skønhedsfavoritter
Så kontakt din konsulent eller brandmanager

Costume.dk

Unikke brugere147.953
Sidevisninger890.618
Modtagere, nyhedsbrev24.362
Facebook55.834 likes
Instagram85.259 følgere
Kilde: Gallup Online Index / Toplisten, april 2018

For 77 % af samarbejdspartnerne var Costumes skønhedsfavoritter en positiv oplevelse

83 % af samarbejdspartnerne brugt aktivt muligheden for at brande sig som ”nomineret til Costume skønhedsfavoritter” eller “Vinder af Costume skønhedsfavoritter” i deres egen markedsføring.

Event menu

Brand­ansvarlig

Lene Rævehøj Lund
Lene Rævehøj Lund
Key Account Manager
+45 2278 8172 [email protected]

Fakta

Kilder: Gallup Index DK 1. halvår 2016
101000
Læsertal

Køn

Mænd
15 %
Kvinder
85 %

Alders­fordeling

12-24 år
42 %
25-39 år
29 %
40-59 år
22 %
60 år+
8 %

Geografi

Øst for Storebælt
57 %
Vest for Storebælt
43 %