Træningsfavoritter – IFORMs Læserpris

Danmarks største sundhedsmagasin, lader endnu engang læserne stemme om deres personlige yndlingsprodukter inden for træning, fitness og skønhed. Juryen bestående af I FORMs chefredaktør Sara Mølle Christensen og personlig træner Christina Heick har forinden brugerafstemningen udvalgt og nomineret de forskellige produkter indsendt af producenterne.

De læsere der deltager i afstemningen er med i konkurrencen om overdådige goodiebags med forskellige produkter fra de nominerede producenter, ved Træningsfavoritter – I FORMs læserpris.

Det er gratis at indstille produkter til afstemning. Hvis et produkt bliver nomineret eller vinder Træningsfavoritter – I FORMs læserpris, kan det specialdesignede logo med fordel bruges aktivt i egen markedsføring.

Fakta
Træningsfavoritter – I FORMs læserpris giver igen I FORMs læsere mulighed for at stemme om, hvilke produkter de finder bedst i forbindelse med en aktiv livsstil.

Jury ved Træningsfavoritter

Juryen består af:
Sara Møller Christensen – Chefredaktør på I FORM
Sara har snart rundet sine første to år som chefredaktør på I FORM, og hun har brugt dem på at suge viden til sig om kost, træning og det nyeste udstyr. Også i fritiden bliver der tid til masser af træning som cykling, styrketræning og yoga, og hun har derfor en bred viden om, hvilke produkter der virker og gør det lettere at leve sundt.

Christina Heick– Personlig træner
Christina Heick er, ud over at være professionel løbecoach og personlig træner, også en fast del af I Form. Her tester hun bl.a.  produkter og laver træningserier. Christina har et skarpt og erfarent øje for hvilke sportsprodukter, der opfylder kravene bedst muligt.

Kampagne opbygning
Træningsfavoritter – I FORMs læserpris er bygget op omkring en brugerafstemning. Annoncering for afstemningen kører på flere af Bonnier og Benjamin Medias platforme, såsom iform.dk, Woman.dk, Liv.dk, Costume.dk. Her til kommer brug af facebook, Instagram og Pinterest.

Vinderne af afstemningen bliver offentliggjort i magasinet I FORM.

Kampagne periode
Oktober 2020 – december 2020

Sponsorat indbefatter
Som sponsor på Træningsfavoritter – I FORMs læserpris, kommer du i kontakt med en attraktiv målgruppe, der elsker at leve sundt og godt på en fornuftig måde. Samtidig bliver du associeret med et af Danmarks stærkeste sundhedsbrands.

Generel markedsføring af Træningsfavoritter – I FORMs læserpris, hvor sponsoromtale ligger live på IFORM.dk i hele kampagneperioden.

Sponsoratkategorier

  • Hovedsponsor
  • Delsponsor af hovedsponsorat

Andre kommercielle muligheder

  • Nominering af produkter

Kort sagt, mulighed for en unik sponsorpakke der kan tilpasses lige netop jeres kommercielle grundlag for samarbejdet. – Du indstiller dit/dine produkter til nominering frem till ultimo september HER

Hvis du vil vide mere om TRÆNINGSFAVORITTER I FORMs læserpris
Så kontakt din konsulent eller brandmanager

Key figures

iform.dk

Users1.042.906
Pageviews1.431.716
Recipients, newsletter42.9499
Facebook94.186 likes
Instagram24.050 følgere
Source: Google Analytics, July 2020

Brand­ Manager

Fakta

Kilder: Gallup Index DK 2. halvår 2018
181000
Læsertal

Køn

Mænd
33%
Kvinder
67%

Alders­fordeling

12-24 år
22%
25-39 år
20%
40-59 år
39%
60 år+
19%

Geografi

Øst for Storebælt
45%
Vest for Storebælt
55%