Madetmere
// 35// KBH

Thomas, der står bag bloggen madetmere.dk, tænker på mad døgnet rundt.

På bloggen slår han sig løs i opskrifter på alt fra kage, til hverdagsmad, hotdogs og alt det du altså skal spise med kniv og gaffel. En bred madblog, med højt æstetisk niveau og håndværket i orden.

65000
Unikke brugere/måned
5200
Følgere på facebook
16200
Følgere på Instagram
Boligcious
// KBH

Malene Marie Møller blogger på 6 år om interiør design, kunst og indretning, via hendes blog Boligcious. De sidste mange år har Boligcious været en af danskerenes fortrukne blogs for dem som er passioneret og interesseret i at bo lækkert. Malene er en ultra bolignørd og levere daglig masser af inspiration på bloggen, Facebook og Instagram.

50000
Unikke brugere/måned
10112
Følgere på facebook
55100
Følgere på Instagram

Emner: Indretning, interiør, design

 boligcious.dk

instagram.com/boligcious

facebook.com/boilgcious

BeautybySilke
// KBH

Silke Grane har arbejdet med skønhed i snart 20 år, først som makeupartist, siden som journalist på diverse magasiner som Woman, Liv, Femina, SKØN og modemagasinet IN. Med en stor passion og bred viden om alt indenfor skønhed, sprang Silke for et år siden ud som selvstændig freelanceskribent, foredragsholder og blogger med sin egen skønhedsblog til voksne kvinder Beautybysilke.dk.

8500
Unikke brugere/måned
2200
Følgere på facebook
6650
Følgere på Instagram
MARIE HINDKÆR / LUELLE
34 // KBH

Marie Hindkær er tidligere skønhedsredaktør og assisterende moderedaktør på Costume Danmark. I 2017 lancerede hun Luelle.dk – et online magasin, hvor hun skriver om både mode, shopping, skønhed og livsstil. Hun er en kendt og respekteret profil, inden for magasin- og modeverdenen. Hun har formået at skabe sig et æstetisk smukt og inspirerende univers og er en af de stærkeste mode og trend-influencers i Norden. Sidst i 2017 lancerede hun ligeledes Luellemini.dk – et website henvendt til modebevidste gravide og småbørnsforældre.

23000
Unikke brugere/måned
10500
Følgere på facebook
64700
Følgere på Instagram (@mariehindkaer)
1551
Følgere på Instafram (@luelledk)
Charlotte Sandgren
// KBH
Charlotte Sandgren har været Moderedaktør på magasinet WOMAN i 8 år, og stylist på COSTUME. I 2017 startede hun som Moderedaktør og SoMe Manager hos reklamebureauet Benjamin_Creative. 
Hendes udadvendte personlighed og sociale kunnen har givet hende en bred og meget stærk følgerskare – både indenfor mode-og musikbranchen samt i Københavns sociale kredse.
9484
Følgere på Instagram

Emner: Skønhed, mode

instagram.com/charlottesandgren